Programma

Samenwerken met M365

Hoe werk je intern én extern sneller, slimmer en eenvoudiger samen? Hoe bewaak je dat gegevens veilig blijven en dat je tegelijkertijd aan alle wet- en regelgeving voldoet? Jooske de Groot van Microsoft schuift aan om te vertellen over Microsoft 365 en andere slimme oplossingen.

Vitamine Arcus Samenwerken met M365
Vitamine Arcus Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Hoe verbeter je de telefonische bereikbaarheid in de praktijk? Welke slimme oplossingen zijn hiervoor beschikbaar en wat levert dit concreet op? Marcel Taal van Aurora teleQ schuift aan om mee te praten over slimme telefoonsystemen- en oplossingen.

Security

Hoe zorg je er voor dat patiëntgegevens en bestanden veilig bewaard blijven? Hoe vind je de balans tussen toegankelijkheid en bescherming? En hoe voldoe je als huisartsenpraktijk daarnaast ook nog aan alle wet- en regelgeving? Niels Wagenaar schuift aan om te praten over de verschillende handvatten die er zijn om deze uitdaging aan te pakken.

Vitamine Arcus Security

Bekijk de herhaling

Kijk wanneer het jou uitkomt!

Experts

Vitamine Arcus Jooske

Jooske de Groot

Directeur MKB (Microsoft)

Jooske is sinds 2012 actief bij Microsoft, momenteel in de rol van directeur MKB. Ze werkt hier met een passie voor ondernemerschap, duurzame groei, technologie en mens. Jooske heeft als missie om ondernemers, door middel van technologie, in staat te stellen succesvol te zijn in waar zij voor staan. De mogelijkheden van technologie zijn eindeloos, maar niet voor iedereen volledig te begrijpen, laat staan toe te passen. Jooske helpt om hier inzicht in te creëren, waardoor mens en organisatie zich kunnen richten op het delen van hun toegevoegde waarde, met een beetje hulp van technologie.

Vitamine Arcus Cyreille

Cyreille Halberstadt

Manager Lokaal Centrum voor Gezondheidszorg Hagi (LCG-Hagi

Cyreille Halberstadt heeft in verschillende functies haar sporen verdiend als manager. Ze werkte onder meer als projectmanager bij managementbureau Boer & Croon en Manager Klantenteam bij Interpay Nederland BV. In 2005 maakte ze de overstap naar de gezondheidzorg. Als Manager Healthcare bij het Erasmus MC kon ze haar business opleiding (Nyenrode) en haar passie voor gezondheid(szorg) samenbrengen. In 2019 werd ze manager bij LCG Hagi waar ze medeverantwoordelijk is voor het digitaliseringstraject.

Vitamine Arcus Marcel

Marcel Taal

Accountmanager (Aurora teleQ)

Marcel was ruim 8 jaar werkzaam bij KPN op de afdeling Expertteam Voip. Hierna werkte hij meer dan zes jaar bij Medux. Deze organisatie levert diensten op het gebied van zorg- en hulpmiddelen die worden aangeboden via de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO), de zorgverzekering of een particuliere retailer. Hier heeft hij in verschillende functies ervaring opgedaan binnen de zorgwereld. Inmiddels is hij alweer vijf jaar accountmanager bij Aurora teleQ, waar hij zijn vorige twee functies goed kan combineren; werken voor de zorg, met een oplossing voor de telefonische bereikbaarheid. 

Vitamine Arcus Shirley

Shirley van Huet-Schopman

Praktijkassistente (huisartsenmaatschap Duiven) 

Shirley van Huet-Schopman is Digicoach in spe en heeft een passie voor alles op het gebied van ICT en telefonie. Shirley kwam twaalf jaar geleden als stagiaire binnen bij de huisartsengemeenschap Duiven en is inmiddels gediplomeerd doktersassistente.

Vitamine Arcus Niels

Niels Wagenaar

Information Security Officer (Arcus IT)

Niels Wagenaar is al 24 jaar werkzaam bij Arcus IT. In 2002 behaalde hij zijn HBO-studie Organisatie en Informatie. Niels heeft ruim vijf jaar ervaring in implementatie van informatiebeveiliging binnen diverse branches, waaronder: ICT, gezondheidszorg, educatie en productie. Zijn expertise spitst zich toe op implementatie op basis van ISO/NEN standaarden - ISO/IEC 27001 en NEN 7510 – en compliance aan standaarden als NTA 7516 en AVG/GDPR Wet- en regelgeving middels zowel organisatorische als technische maatregelen.

Vitamine Arcus Habib

Habib Oubanabdellah

ICT-Adviseur Eerstelijnszorg (Arcus IT)

Habib Oubanabdellah is inmiddels ruim vijf jaar werkzaam bij Arcus IT als ICT-Adviseur voor de Eerstelijnszorg. Hij vertaalt complexe ICT vraagstukken/uitdagingen naar efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossingen. Hij haalt veel voldoening uit het helpen van de huisarts en/of apotheker in de complexe wereld van de ICT.

Bekijk de herhaling!